onsdag 18 april 2012

Mera läder till folket

De läderarmband jag gjort har haft en strykande åtgång och har beställningar på gång. Roligt! Här kommer ytterligare ett gäng, vissa är sålda och vissa är till salu. Du kan också beställa valfri färg på lädret och keramiken samt mellandelar och med eller utan små siden- eller organzaband.

Colour collection.
Lite färg på armen kanske? Metalliclila, snygg bordeaux, klarblått med söm eller mörkgrönt? Gediget och snyggt färgat läder i 10 x 6 mm med allt från magnetlås till karbinhakelås, organzaband, keramikdelar i olika nyanser samt snygga metallmellandelar. 200 kronor + porto per armband.








Black collection.
De grövre armbanden är sålda men jag tar beställningar på fler :) Det tredje svarta läderarmbandet består av 6 mm brett läder men platt och detta består av två remmar med en enkel karbinhake och ett filigrankors som berlock.






Tunt läderarmband - beställ egen berlock. Detta armband snor man tre varv runt armen, riktigt snyggt. Låset är ett enkelt haklås. Förutom en namntag med Arty Mary så finns utrymme för att välja en egen berlock. Bara att önska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar