lördag 10 november 2012

Back on track!

Det tog längre tid än jag kunde ana innan handleden läkt och innan lusten att göra smycken kom tillbaka. Nu kan jag iallafall använda högerhanden och klämma tänger och göra finpyssel.. Rekommenderar ingen att bryta höger handled. Buh. Tråkigt också att ha en blogg som inte uppdateras, men sånt är livet.

Första alstret blev ett armband med den trevliga blågrå nätagaten, i myntform. Stenen har en skön tyngd och skiftar vackert. I stenen är det ett myller av fina nätformade mönster, därav namnet! Passar en handled på 16 cm, ej reglerbart då det är ett s.k. togglelås. Varje sten är 12 mm i diameter.

150 kr + porto


Samma stenar fick bli ett halsband varvat med silverfärgade mellandelar (kulor). Längd cirka 52 cm + regleringslänk.

230 kr + porto

Välkommen på marknad och försäljning söndagen den 2 december
Nu har jag börjat sätta samman lite fler smycken än de som finns i byrån. För den 2 december är det julmarknad i Hammarby sjöstad, i något som heter Delight Studios på Heliosgatan 13. Marknaden pågår 11-16 och det är konsthantverk, smycken, fotografi m.m. Jag ska stå med med en före detta kollega som  också gör smycken, kika gärna in på hennes blogg! KEJ Smycken. Kanske behöver ni börja fylla på julklappspåsen? Välkommen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar