tisdag 14 juni 2011

Sommarlov och konfirmation, bröllop och midsommar

Maj och juni är späckade av evenmang och det känns som att man ibland springer från det ena till det andra, uppträdanden, kalas, pingst, kristi himmelsfärd, avslutning, konfirmation och ett litet bröllop - krönt av midsommar... Alla högtider gav mig idéerna till dessa saker, som passar som presenter till en del av tillfällena iallafall. Jag har fastnat för kors! Tycker att det är ett stilistiskt snyggt element och inte nödvändigtvis religiöst. Men här kanske inte alla håller med? Örhängena med stora sötvattenspärlor i färgen peacock är maffiga, men jag kan förstå om man inte vill ha dem för att man ser ut som att man är superkyrklig, ha ha.

140 kr + porto

Armandet har vita kvartsbumlingar tillsammans med samma kors som örhängena. Armbandet passar en handled som är 17 cm cirka, men går att korta.


190 kr + porto

I examenspresent kan man ju ge bort ett armband med så kallade memory wire - en ståltråd som behåller formen oavsett hur många gånger man tar det på sig, inget lås, enkelt och smidigt. Stenarna är i glas, mjölkvitt och pastellerna blågrön och mintgrön, släta och facetterade - varvade med små taggiga hjul i tibetsilver. Färgerna matchar årets solbränna, vilket dottern snabbt noterade, och har tjingat på armbandet om det inte säljs!


220 kr + porto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar