söndag 25 mars 2012

Funky Look - Regalize

En stil inom armbandstillverkning är den lite ruffigare och mindre pärliga som kallas Funky Look eller Regalize. Jag har till nedanstående armband använt delar från en av mina hovleverantörer med smyckesdelar, Pagoni, som alltid har visat sig ha prisvärda och fina grejer. För Regalize har de en hel del att välja på - se länk.




Det svarta och det röda på bilden är beställningar och det röda är till mig själv. Det är lätt att göra ett stilrent grovt och enkelt armband, lika väl som ett lite hippieaktigt.
Jag tänkte, om intresse finns, ta fram ett antal armband i olika färger med stenar, keramik, silverdelar, bronsdelar och band – om du är intresserad av ett eget, kanske i jeansblått läder med vit söm och bronsdelar, eller ett mörkgrönt med silverdelar och keramik – hör av dig. Armbanden kostar 200 – 250 kronor, beroende på hur många delar det är på armbandet. Basen är alltid högkvalitativt läder 10x6 mm.

Om du föredrar ett tunnare armband (fem varv), som du även kan ha som ett enkel- eller dubbelradigt halsband, finns detta till salu. Vaxad linnetråd och små lilagrå ametistchips.
150 kr + porto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar