söndag 13 februari 2011

Alla hjärtans dag

Happy Valentine! Om du inte får rosor eller choklad från en käresta imorgon kan du faktiskt ge dig själv någonting fint! Temat är liksom de mesta denna dag: hjärtan... Men jag har letat rätt på lite mer kaxiga sådana och mindre söta. Plexihjärtana som du ser i olika färger är cirka 2 x 2 cm och tunna samt lätta.

Vi går från romantiskt i 180 till lite mindre sockrigt...
Först ut är halsbandet Valentina Rosea med en klase med sötvattenpärlor och akryl(resin)blommor i lila, vitt och rosa. I hänget finns ett hjärta i tjeckiskt glas och längst ner ett hjärta med texten Two persons. Bandet är i ljusrosa organza 8 mm brett. Längd på halsbandet är 46 + 3 med förlängningskedja.


140 kr + porto


Halsbandet Valentine purple har en silverpläterad kedja på 48 cm och hänge med plexiglashjärta, små berlocker, (fjäril, päron, blomma) samt en liten lila halvädelsten.


sålt till min favvokund ;)

Röda kärleksfulla plexiglashjärtana  pryder örhängena Valentino - med krokar i sterling silver samt lite tassel och röda facetterade glasstenar.


present till min kära snövit!
Om man vill vara lite Pippi Långstrump med olikfärgade strumpor passar örhängena Valentina Citrus bra, ett par plexiglasörhängen i citrusgul respektive orange med orangea miyuakipärlor i orange. Krokarna är silverpläterade.

120 kr + porto
Kärlek behöver inte vara rosa eller röd, den kan vara tjusig i svart också samt lite mer diskret och användbar året runt. Armbandet Black Valentine har ett togglelås prytt med ett hjärta. Kulorna är i svart plast, mörk metall med filigranstil samt facetterade som skiftar i metallic. Längd cirka 21 cm.

130 kr + porto
I öronen kan man hänga matchande örhängen för den som vill, i svart. Diameter på kulan är 2 cm. Om du köper örhängena ihop med armbandet kostar setet 200 kr.

sålda

2 kommentarer:

  1. har säkert skrivit det tidigare men gör det igen Bedårande!

    SvaraRadera
  2. tack! du får det lila halsbandet vid tillfälle. tur du var snabb :) mariette ville också ha det. kram!

    SvaraRadera