måndag 21 mars 2011

Tulpanens hjärta

Fotade tulpanerna på mat/arbetsbordet i helgen, de var på väg att nicka men hade ändå lite spänst i sig. De var gulligt rosa och blev härliga på bild, särskilt när jag fotade dem ur skumma vinklar. Tulpanerna hängde över bordet när jag gjorde helgens smycken och inspirerade mig med sina glada former. Det coola med tulpaner är att om de nickar kan man ge dem lite nytt och kallt vatten...





Halsbandet hänger med hjärtat i halsgropen om man säger så :) - det är gjort av små bubbelgumsrosa sötvattenspärlor. Hjärtat och mellandelarna är i nickelfri metall. Hjärtat är cirka 40 mm brett. Halsbandet är 44 cm långt.

Lite omgjort nu faktiskt till min stamkund A
Detta halsband trär du över huvudet, inget lås med andra ord. Små vita sötvattensmynt sitter på den ganska grova kedjan, som är cirka 88 cm lång. Likadant hjärta som ovan, 40 mm brett.

Även detta är nu i A:s ägo
Detta halsband är rejält och ganska tungt, gjort i äkta lavasten. Lava är en, trots sin tyngd, porös sten, så varje del är ful med "lufthål". Delarna är cirka 20 mm långa med en diameter på cirka 12 mm. Hela halsbandet är cirka 48 cm, ej reglerbar längd. Låser gör du med en stor blank enkel karbinhake.

Sålt till vår upphandlare som present till frun!

Som två lätta fjärilar i öronen är dessa ganska tjocka "vingar" i tjock crèmefärgad pärlemor. Rejält tjocka, cirka 2 mm, och 70 mm på längsta stället. Krokarna är brissyrer i silverpläterad metall.
Sålda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar